Gerbilfokkerij Special Spots

Welkom op de site van Gerbilfokkerij Special Spots!

Word lid van ons nieuwe forum. Open voor iedereen die gek is op gerbils! www.gerbil.forum2go.nl

20-04-2014; Gerbilfokkerij Special Spots heeft twee nieuwe fokkoppels! Een koppel dat schimmel en schimmeldragers voortbrengt en een koppel waar colourpoints of dragers uit komen. Houdt de nest pagina in de gaten.

Wij zijn recentelijk naar Engeland verhuist. Enkele malen per jaar is er transport naar Nederland mogelijk. Neem contact op via de mail voor meer informatie. De dieren zullen moeten worden opgehaald in Zoetermeer.

Wij specialiseren ons in het fokken van gevlekte gerbils in meerdere kleuren. Onze voornaamste kleuren zijn zwart, burmees, en siamees. We zullen echter ook regelmatig andere kleuren hebben. Zowel gevlekt als ongevlekt. In de toekomst hopen we zoiezo Mottled en Variegated vormen te kunnen verkopen. Ook willen we proberen de Canadian White Spot te behouden, welke bijna verdwenen zijn door de rage van Mottled.

Op het moment fokken we ook met schimmels. De kleur 'schimmel' is bijna zo goed als uitgestorven en staat er niet goed voor. Heb jij schimmels, of ken je iemand die ze wel heeft, laat het ons dan z.s.m. weten. Wij zijn doorlopend op zoek naar onverwante schimmel Gerbils of schimmeldragers. Ook horen wij erg graag van het buitenland!
Ben jij ook een fokker? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik heb meewerkende fokkers nodig om het gen zo inteeltvrij mogelijk te houden.

Zie rechts een knop naar ons uitgebreide fokplan!

Als je op zoek bent naar nieuwe Gerbils, check dan de knop 'aangeboden'. Zie je de kleur die je wilt er niet bij staan? Email mij dan, of kijk bij 'fokkoppels' om te zien of de kleur binnenkort wel aanwezig zou kunnen zijn.

Onder de knop contact zijn mijn contactgegevens te vinden voor vragen, opmerkingen en reserveringen. Email word altijd z.s.m. beantwoord.

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb